Exclusieve geboortekaartjes

Want er is geen enkel kindje zo bijzonder als dat van jou

Twee oogjes gaan open. Voor het eerst wordt de wereld waargenomen. Papa, mama… een diepe ademhaling, de eerste zuurstof vult de longetjes. Leven! Hier begint een nieuw levensverhaal. Uniek. Niemand is zoals jij. De wereld moet dit weten. Dit wil je vieren, van de daken schreeuwen, je kindje hoog in de lucht houden zoals Simba van de Lion King… en terecht, want dit is jóuw kindje en hier hoort het mooiste kaartje bij dat net zo uniek is.

Aandacht & Ambacht

Aandacht voor ieder detail van jouw geboortekaartje. Afwerking tot in de puntjes met ambachtelijke precisie. Jullie verhaal van het begin van een nieuw leven vertaal ik naar een geboortekaartje dat nooit meer vergeten wordt.  

Handgemaakt in Maastricht

Jouw geboortekaartjes krijgen de aandacht die ze verdienen. Handgemaakt, stuk voor stuk, in het eeuwenoude Maastricht… in misschien wel de kleinste drukkerij van Nederland. 

Veelgestelde vragen over letterpress geboortekaartjes

Kan ik een eigen ontwerp van een geboortekaartje laten drukken?
Leuk dat je zelf een ontwerp hebt gemaakt! Ik help je graag verder om het te drukken. Stuur je ontwerp naar info@moetmoet.nl of via WhatsApp 0655717171
Hoe lang is de levertijd van letterpress geboortekaartjes?

Levertijd is altijd in overleg. Hou rekening met gemiddeld 3 dagen. 

Wat kosten letterpress geboortekaartjes?

Letterpress geboortekaartjes beginnen vanaf € 500,00

De exacte prijs bereken ik vrijblijvend voor je aan de hand van je wensen. Stuur een mailtje naar info@moetmoet.nl of via WhatsApp 0655717171