Trouwkaarten in exclusieve stijl

Jouw bruiloft is jouw dag en daar hoort de perfecte uitnodiging bij

Tranen van geluk op de mooiste dag van je leven. Nu is het echt, jullie zijn voor altijd aan elkaar verbonden. Het begint met een aanzoek en dan volgt de uitnodiging voor de grote dag. Je dierbare gasten openen de envelop en hier begint het feest. De uitnodiging straalt alles uit wat je mag verwachten van jullie trouwdag. Dit doe je maar één keer. En als je het doet, doe je het goed! Want dit ben jij, samen gaan jullie verder en vanaf het moment dat deze uitnodiging de deur uit gaat is jouw leven nooit meer hetzelfde.

Perfect tot in de puntjes

Jouw trouwdag kan maar één keer perfect zijn. Het feest begint zodra de uitnodiging bij je dierbare gasten in de brievenbus valt. Geen detail mag over het hoofd gezien worden. MoetMoet maakt jouw uitnodiging die perfect aansluit op de mooiste dag van je leven.

Handgemaakt in Maastricht

Jouw uitnodgingen krijgen de aandacht die ze verdienen. Handgemaakt, stuk voor stuk, in het eeuwenoude Maastricht… in misschien wel de kleinste drukkerij van Nederland.

Veelgestelde vragen over letterpress trouwkaarten

Kan ik een eigen ontwerp van een trouwkaart laten drukken?

Leuk dat je zelf een ontwerp hebt gemaakt! Ik help je graag verder om het te drukken. Stuur je ontwerp naar info@moetmoet.nl of via WhatsApp 0655717171

Hoe lang is de levertijd van letterpress trouwkaarten?

Levertijd is altijd in overleg. Hou rekening met gemiddeld 7 dagen.

Wat kosten letterpress trouwkaarten?

Letterpress trouwkaarten beginnen vanaf € 500,00

De exacte prijs bereken ik vrijblijvend voor je aan de hand van je wensen. Stuur een mailtje naar info@moetmoet.nl of via WhatsApp 0655717171