Indrukwekkende visitekaartjes

een visitekaartje is een verlengstuk van jou en alles waar jij voor staat

Een goed gesprek, een kop koffie en volledige aandacht. Dat geef je. Altijd. Geen moment twijfel je aan jouw expertise. In jouw vakgebied ben je de beste en dat hoort je visitekaartje ook uit te stralen. Het is de kers op de taart. Het moment waarop je jouw verhaal bevestigd met een indrukwekkend visitekaartje. Jouw kaartje is geen strooigoed… jouw kaartje is het bewijs dat ze met een professional hebben gesproken. Geen twijfel mogelijk!  

Aandacht & Ambacht

Aandacht voor de perfectie van jouw visitekaartje. Afwerking tot in de puntjes met ambachtelijke precisie. Jouw visitekaartje is een verlengstuk van jou: authentiek, van de hoogste kwaliteit en uniek. Jouw kaartje geeft de indruk die je wil achterlaten. 

Handgemaakt in Maastricht

Jouw visitekaartjes krijgen de aandacht die ze verdienen. Handgemaakt, stuk voor stuk, in het eeuwenoude Maastricht… in misschien wel de kleinste drukkerij van Nederland.

Veelgestelde vragen over letterpress visitekaartjes

Kan ik een eigen ontwerp van een visitekaartje laten drukken?

Goed dat je zelf een ontwerp hebt! Ik help je graag verder om het te drukken. Stuur je ontwerp naar info@moetmoet.nl of via WhatsApp 0655717171

Hoe lang is de levertijd van letterpress visitekaartjes?

Levertijd is altijd in overleg. Hou rekening met gemiddeld 7 dagen.

Wat kosten letterpress visitekaartjes?

Letterpress visitekaartjes beginnen vanaf € 200,00 ex. BTW

De exacte prijs bereken ik vrijblijvend voor je aan de hand van je wensen. Stuur een mailtje naar info@moetmoet.nl of via WhatsApp 0655717171